Ainutlaatuiset puitteet
yhteistyön ja asiakkuuksien
rakentamiseen

Hippoksella yrityksesi kehittyy kohti huippusuoritusta

Tänä päivänä liiketoiminnan jatkuva kehittäminen on yritysten elinehto. Missään muualla Suomessa yritykselläsi ei ole tukena näin vahvaa tutkimus- ja kehitysverkostoa.

Hippoksella kohtaavat tutkimuksen kaikki tärkeimmät tasot: tuorein tieteellinen tutkimus, alan soveltava tutkimus ja yritysten liiketoiminnalliset tuotekehitystarpeet. 

Lisäksi Hippoksella tehdään kansainvälistä huippu-urheilututkimusta ja koulutetaan tulevia liikuntalääketieteen erikoislääkäreitä yhdessä Suomen kuudesta liikuntalääketieteen keskuksesta. 

Nopeasti kehittyvä terveysteknologia ja uudet digitaaliset ratkaisut ovat osa Hippokselle sijoittuvien yritysten arkea. Globaalin ekosysteemiyhteisön HHubin kautta yrityksellesi aukeaa uusia polkuja kansainvälisille markkinoille ja sijoitusyhteistyöhön. 

Hippos on edelläkävijöiden yhteisö. Liity joukkoon!

Oletko kiinnostunut sijoittumaan Hippokselle?

Ota yhteyttä!

Miksi Hippokselle?

Olet luomassa tulevaisuutta

Urheiluun, liikuntaan, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvien palveluiden ja osaamisen kysyntä kasvaa voimakkaasti. Uusia innovaatioita rakennetaan Hippoksella.

Olet siellä missä kohderyhmäsikin

Päivittäin alueella liikkuu tuhansia ihmisiä päiväkoti-ikäisistä senioreihin ja tavallisista kaupunkilaisista huippu-urheilijoihin – lisäksi tutkijoita, opiskelijoita, yritysten työntekijöitä, kansainvälisiä vieraita ja eri tapahtumien osallistujia.

Kehität liiketoimintaasi parhaiden asiantuntijoiden kanssa

Osaamiskeskuksessa on ainutlaatuinen kattaus tutkimusosaamista tieteelliseltä tasolta käytännön liiketoiminnan kehittämiseen.

Tarjoat kumppaneillesi uniikin asiakaskokemuksen

Uusi areenakokonaisuus tarjoaa vaikuttavat ja elämykselliset puitteet myös erityyppisille yritystapahtumille.

Panostat tärkeimpään pääomaasi eli työntekijöihin

Sijoittumalla Hippokselle tarjoat myös työntekijöillesi ainutlaatuiset mahdollisuudet yhdistää työ ja vapaa-aika. Hippoksen monipuoliset palvelut, kuten liikuntapäiväkoti ja ruokakauppa tekevät arjesta entistä sujuvampaa.

Inspiroidut muista edelläkävijöistä

Hippoksella kohtaat yrityksiä, jotka jakavat samat arvot: intohimon hyvinvoinnin kehittämiseen ja omista työntekijöistä huolehtimiseen.

Arjen ja hyvinvoinnin yhdistäminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista

Saavut aamulla työpaikallesi – jalan, pyörällä, bussilla tai autolla – ja ensiksi viet lapsesi samassa kiinteistössä sijaitsevaan liikuntapäiväkotiin. Jos aamulla ei ole palaveria, ehdit nauttia terveellisen aamupalan pohjakerroksen ravintolassa. Sitten fiiliksen mukaan joko toimistolle tai yhteistiloihin työskentelemään. Taukojumppana toimii tänään nopea porrastreeni aulassa. Ennen lounasta piipahdat kuntosalilla tekemässä personal trainerin ohjaaman lihaskuntotreenin. Töistä lähtiessä piipahdat kaupassa hakemassa täydennystä jääkaappiin ja sen jälkeen haet lapsen päiväkodista.

HHub – globaali hyvinvoinnin ekosysteemi

HHub on kansainvälinen ekosysteemi ja älykkään terveyden ja suorituskyvyn lippulaiva, jonka kotipesä sijaitsee Hippoksella. Hippoksella voitkin nauttia vahvasta kasvupöhinästä, mikä syntyy erityisesti alueen start-up- ja scale-up-yritysten liiketoiminnan kiihkeästä kasvusta. 

Erilaiset kasvuohjelmat ja verkostot sekä kansainvälinen tutkimusyhteistyö ovat konkreettisesti läsnä yritysten arjessa. 

 

Lue lisää HHub-sivustolta
HIPPOS aula

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta on kansainvälisesti merkittävä, liikuntaa ja hyvinvointia edistävä tiedeyhteisö, joka on kiinnostunut yksilöiden hyvinvoinnista väestötasolle asti. Tiedekunnassa työskentelee noin 200 asiantuntijaa ja opiskelee noin 1400. Tiedekunnan strategian perustassa on liikkuva ihminen – hyvinvoiva yhteiskunta. Liikuntatieteellinen tiedekunta on ainoa yliopistotasoinen liikunta-alan asiantuntijoiden koulutusyksikkö Suomessa. 

Hippokselle tulee sijoittumaan tiedekunnan tutkimus- ja opetustiloja. Lisätietoja https://www.jyu.fi/sport/fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikkö

JAMKin Hyvinvointiyksikkö tarjoaa perustehtävän mukaisen koulutuksen (AMK- ja YAMK -tutkinnot ja jatkuvan oppiminen) lisäksi asiakaslähtöistä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa yhteistyössä verkostonsa kanssa. Hyvinvointiyksikkö on vahva kotimaisen ja kansainvälisen palveluliiketoiminnan sekä soveltavan tutkimuksen osaaja. Hyvinvointiyksikössä on meneillään useita eri tutkimushankkeita. Esimerkiksi GaitAge-tutkimushankkeen tehtävänä on selvittää uuden kävelysensorin avulla iäkkäiden ihmisten kävelyn biomekaniikassa tapahtuvia muutoksia eri ympäristöissä. Tutkimus antaa uutta tietoa yksilö-ympäristö-vuorovaikutuksesta ja sen merkityksestä iäkkäiden ihmisten liikkumismahdollisuuksiin.

Hippokselle tulee sijoittumaan lähes koko Hyvinvointiyksikkö, eli noin 150 työntekijää.

HIPPOS oleskelualue
08 LIIKUNTAKESKUS N+äKYM+ä JUOKSUPARVELLE-2500px-1

KIHU – kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus

KIHUn eli kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen tehtävänä on parantaa suomalaisen urheilun kansainvälistä menestystä. Tämä tapahtuu nostamalla valmentautumisen laatua ja vaikuttavuutta vahvalla asiantuntijatyöllä, tutkimuksella ja kansallisella sekä kansainvälisellä yhteistyöllä. Tämän lisäksi KIHU varmistaa, että suomalaisen urheilun kehittämisessä hyödynnetään parasta mahdollista saatavilla olevaa tietoa. 

KIHU haluaa olla lähellä urheilijan arkea, jotta tieto liikkuisi mahdollisimman hyvin tutkimuksen ja käytännön välillä, joka päivä. Hippos tulee tarjoamaan uusia mahdollisuuksia KIHUn tutkimus- ja asiantuntijatoiminnan toteuttamiseksi ja kehittämiseksi.

Training Room Jyväskylä

Hippokselle sijoittuu kansainvälisesti kiinnostava Training Room, missä kehitetään urheilijoiden ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa ja vammakuntoutusta sekä harjoitukseen valmistavia ja harjoituksesta palauttavia menetelmiä ja toimintamalleja. Training Room on KIHUn, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteinen kehityshanke.

Training Room pähkinänkuoressa:

  • Tukipalveluiden kokonaisuus, joka edistää urheilijan terveyttä, palautumista ja valmiutta laadukkaaseen harjoitteluun
  • Moniammatillisen terveydenhuollon tiimin työympäristö – urheilija saavuttaa Training Roomissa helposti muun muassa lääkärin, fysioterapeutin, fysiologin, ravitsemusasiantuntijan ja psyykkisen valmentajan
  • Tila, joka tarjoaa mahdollisuudet omatoimiseen harjoitteluun, oleskeluun sekä fysioterapeutin tapaamiseen
  • Tilan lisäksi urheilijoilla on käytössään palautumisvälineistöä, kuten kylmäallas ja infrapunasauna
Hippos_sporttibulevardi_pystyhero

Sijoitu Hippokselle 

Oletko kiinnostunut sijoittumaan Hippokselle tai kuulemaan lisää hankkeesta ja liiketoimintamahdollisuuksista? Jätä meille yhteydenottopyyntö. 

 

Jukka Akselin, Infonia
tilojen vuokraus
+358 40 504 1401
jukka.akselin@infonia.fi

Mikko Hirvi, Infonia
tilojen vuokraus
+358 40 757 9731
mikko.hirvi@infonia.fi

Kari Halinen
projektipäällikkö, Hippos
+358 50 573 7034
kari.halinen@jyvaskyla.fi

Nina Rautiainen
projektipäällikkö, Hippos
+358 50 413 7028
nina.rautiainen@jyvaskyla.fi

 

Hippos_sporttibulevardi_pystyhero-2