Ainutlaatuiset puitteet
yhteistyön ja asiakkuuksien
rakentamiseen

Hippoksella yrityksesi kehittyy kohti huippusuoritusta

Tänä päivänä liiketoiminnan jatkuva kehittäminen on yritysten elinehto. Missään muualla Suomessa yritykselläsi ei ole tukena näin vahvaa tutkimus- ja kehitysverkostoa.

Hippoksella kohtaavat tutkimuksen kaikki tärkeimmät tasot: tuorein tieteellinen tutkimus, alan soveltava tutkimus ja yritysten liiketoiminnalliset tuotekehitystarpeet. 

Lisäksi Hippoksella tehdään kansainvälistä huippu-urheilututkimusta ja koulutetaan tulevia liikuntalääketieteen erikoislääkäreitä yhdessä Suomen kuudesta liikuntalääketieteen keskuksesta. 

Nopeasti kehittyvä terveysteknologia ja uudet digitaaliset ratkaisut ovat osa Hippokselle sijoittuvien yritysten arkea. Globaalin ekosysteemiyhteisön HHubin kautta yrityksellesi aukeaa uusia polkuja kansainvälisille markkinoille ja sijoitusyhteistyöhön. 

Hippos on edelläkävijöiden yhteisö. Liity joukkoon!

Oletko kiinnostunut sijoittumaan Hippokselle?

Ota yhteyttä!

Miksi Hippokselle?

Olet luomassa tulevaisuutta

Urheiluun, liikuntaan, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvien palveluiden ja osaamisen kysyntä kasvaa voimakkaasti. Uusia innovaatioita rakennetaan Hippoksella.

Olet siellä missä kohderyhmäsikin

Päivittäin alueella liikkuu tuhansia ihmisiä päiväkoti-ikäisistä senioreihin ja tavallisista kaupunkilaisista huippu-urheilijoihin – lisäksi tutkijoita, opiskelijoita, yritysten työntekijöitä, kansainvälisiä vieraita ja eri tapahtumien osallistujia.

Kehität liiketoimintaasi parhaiden asiantuntijoiden kanssa

Osaamiskeskuksessa on ainutlaatuinen kattaus tutkimusosaamista tieteelliseltä tasolta käytännön liiketoiminnan kehittämiseen.

Tarjoat kumppaneillesi uniikin asiakaskokemuksen

Uusi areenakokonaisuus tarjoaa vaikuttavat ja elämykselliset puitteet myös erityyppisille yritystapahtumille.

Panostat tärkeimpään pääomaasi eli työntekijöihin

Sijoittumalla Hippokselle tarjoat myös työntekijöillesi ainutlaatuiset mahdollisuudet yhdistää työ ja vapaa-aika. Hippoksen monipuoliset palvelut, kuten liikuntapäiväkoti ja ruokakauppa tekevät arjesta entistä sujuvampaa.

Inspiroidut muista edelläkävijöistä

Hippoksella kohtaat yrityksiä, jotka jakavat samat arvot: intohimon hyvinvoinnin kehittämiseen ja omista työntekijöistä huolehtimiseen.

Arjen ja hyvinvoinnin yhdistäminen ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista

Saavut aamulla työpaikallesi – jalan, pyörällä, bussilla tai autolla – ja ensiksi viet lapsesi samassa kiinteistössä sijaitsevaan liikuntapäiväkotiin. Jos aamulla ei ole palaveria, ehdit nauttia terveellisen aamupalan pohjakerroksen ravintolassa. Sitten fiiliksen mukaan joko toimistolle tai yhteistiloihin työskentelemään. Taukojumppana toimii tänään nopea porrastreeni aulassa. Ennen lounasta piipahdat kuntosalilla tekemässä personal trainerin ohjaaman lihaskuntotreenin. Töistä lähtiessä piipahdat kaupassa hakemassa täydennystä jääkaappiin ja sen jälkeen haet lapsen päiväkodista.

HHub – globaali hyvinvoinnin ekosysteemi

HHub on kansainvälinen ekosysteemi ja älykkään terveyden ja suorituskyvyn lippulaiva, jonka kotipesä sijaitsee Hippoksella. Hippoksella voitkin nauttia vahvasta kasvupöhinästä, mikä syntyy erityisesti alueen start-up- ja scale-up-yritysten liiketoiminnan kiihkeästä kasvusta. 

Erilaiset kasvuohjelmat ja verkostot sekä kansainvälinen tutkimusyhteistyö ovat konkreettisesti läsnä yritysten arjessa. 

 

Lue lisää HHub-sivustolta

Sijoitu Hippokselle 

Oletko kiinnostunut sijoittumaan Hippokselle tai kuulemaan lisää hankkeesta ja liiketoimintamahdollisuuksista? Jätä meille yhteydenottopyyntö. 

 

Jukka Akselin, Infonia
tilojen vuokraus
+358 40 504 1401
jukka.akselin@infonia.fi

Mikko Hirvi, Infonia
tilojen vuokraus
+358 40 757 9731
mikko.hirvi@infonia.fi

Ville Niskakangas
projektipäällikkö, Hippos
+358 40 487 2577
ville.niskakangas@jyvaskyla.fi

Nina Rautiainen
projektipäällikkö, Hippos
+358 50 413 7028
nina.rautiainen@jyvaskyla.fi

 

Hippos_sporttibulevardi_pystyhero-2